foto

Natascha Paulick

  • nar. 1970
    Sachsen-Anhalt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Opa wird Papa (TV film)
2015 Opa, ledig, jung (TV film)
Unsichtbare Jahre (TV film)
2014 Pláž Futuro
2012 Tatort - Todesschütze (TV film)
2011 Der Kalte Himmel (TV film)
Gegen Morgen
Její poslední den (TV film)
Mathilde & Karl
Teneriffa EXIT
2010 Unkraut im Paradies
2008 Náš vůdce
2007 Charlotte Link - Der fremde Gast (TV film)
2006 Herzentöter
2005 Antikörper
Berlin Nights
Spiele der Macht - 11011 Berlin (TV film)
2004 Not a Lovestory
2003 Tage des Sturms (TV film)
2002 Hrátky s ohněm (TV film)
1997 Strong Shit (TV film)

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
2007 Ein Fall für Nadja (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace