foto

Nadja Engel

  • nar. 4.9.1964 (55 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Balón
Léto ve Vietnamu (TV film)
2014 Auch das noch!
Porn Punk Poetry (studentský film)
2012 Vorstellungsgespräch
2009 Polizeiruf 110 - Fehlschuss (TV film)
2008 Místo činu - Trest smrti (TV film)
Předčítač
2007 Free Rainer
2006 Sonja
2002 Doppelter Einsatz - Der Mörder in dir (TV film)
Stahlnetz - PSI (TV film)
Weg!
2000 Die Gefesselten (TV film)
1999 Oskar und Leni
1996 Babuschka (TV film)
Doppelter Einsatz - Exekution (TV film)
Ein Bernhardiner namens Möpschen
Katrin und Wladimir (TV film)
Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
1995 Z-man's Kinder (TV film)
1994 Das Brautkleid aus Damaskus (TV film)
Das schafft die nie (TV film)
1993 Adamski
Tak daleko, tak blízko!
1991 Jugend ohne Gott (TV film)
Letzte Liebe (TV film)
1989 Prinz Friedrich von Homburg (TV film)
1985 Der Sohn des Schützen (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Der Tod ist nicht das Ende (S05E13)
2017 Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Ballern und bumsen (E05)
Ich hab auf sein Grab gepinkelt (E03)
Deutschlands grausamste Emanze (E02)
SOKO Wismar (TV seriál)
Lass das mal die Oma machen (S15E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Hölle (S16E19)
2016 Kriminalista (TV seriál)
Krkavčí matka (S11E10)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Glück und Glas (S12E24)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Mordwaffe Trabi (S01E11)
Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 In aller Freundschaft (TV seriál)
Neues Leben (S14E01)
2010 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Tödlicher Lehrstoff (S01E11)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Der schwarze Ritter (S06E13)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Masernparty (S09E01)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Nasser Tod (2) (S05E12)
Nasser Tod (1) (S05E11)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Konfrontation (S10E33)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
2000 Max & Lisa (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Blattschuss (E18)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Albträume (S01E27)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1989 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Geisterfahrer (E129)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky