foto

Heike Koslowski

  • nar. 17.5.1974 (45 let)
    Gelsenkirchen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 2 Sturköpfe im Dreivierteltakt (TV film)
Zwei Tänzer für Isolde (TV film)
2015 Käthe Kruse (TV film)
Schattenwald
2014 O jedné dívce
2013 3096 dní: Příběh Nataschi Kampuschové
2011 Für immer 30 (TV film)
Kann denn Liebe Sünde sein? (TV film)
2004 Die Sitte - Der letzte Kunde (TV film)
Glückstag (studentský film)
Mörderische Elite (TV film)
2003 Plötzlich wieder 16 (TV film)

TV seriály

2012 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Zeuge (S01E12)
Die Chefin (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Jetzt erst recht! (TV seriál)
Krimi.de (TV seriál)
2003 Mravnostní oddělení (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Schöner Tod (S02E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky