foto

Jerry Doyle

  • nar. 16.7.1956
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 27.7.2016 (60 let)
    Las Vegas, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Open House
2003 Long Ride Home, The
2002 Devious Beings
Hackeři
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
1997 Odpadlík (TV film)
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)

TV seriály

2003 JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
Objects at Rest (S05E21)
Objects in Motion (S05E20)
další epizody (20)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Rising Star (S04E21)
Endgame (S04E20)
další epizody (13)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál) - herec, a.z.
Falling Toward Apotheosis (S04E04)
The Summoning (S04E03)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
další epizody (21)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Passing Through Gethsemane (S03E04)
A Day in the Strife (S03E03)
Convictions (S03E02)
další epizody (19)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Škodná v revíru (S02E06)
Dlouhý spánek (S02E05)
další epizody (29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace