foto

Jerry Doyle

  • nar. 16.7.1956
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 27.7.2016 (60 let)
    Las Vegas, Nevada, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Open House
2003 Long Ride Home, The
2002 Devious Beings
Hackeři
1999 Babylon 5: Volání do zbraně (TV film)
1998 Babylon 5: Řeka duší (TV film)
1997 Odpadlík (TV film)
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)

TV seriály

2003 JAG (TV seriál)
Posse Comitatus (S09E08)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Sleeping in Light (S05E22)
Objects at Rest (S05E21)
Objects in Motion (S05E20)
další epizody (20)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
The Deconstruction of Falling Stars (S04E22)
Rising Star (S04E21)
Endgame (S04E20)
další epizody (13)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Babylon 5 (TV seriál) - herec, a.z.
Falling Toward Apotheosis (S04E04)
The Summoning (S04E03)
Whatever Happened to Mr. Garibaldi? (S04E02)
další epizody (21)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Passing Through Gethsemane (S03E04)
A Day in the Strife (S03E03)
Convictions (S03E02)
další epizody (19)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Spřízněné duše (S02E07)
Škodná v revíru (S02E06)
Dlouhý spánek (S02E05)
další epizody (29)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace