foto

Kristian Lima de Faria

  • nar. 29.12.1965 (53 let)
    Lund, Malmöhus län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Irene Huss - Muž s malou tváří (TV film)
2010 Ond tro
2008 Patrik - věk 1,5
2007 En spricka i kristallen (TV film)
2006 Když padne soumrak
2005 Münsters fall
2002 Suxxess
1999 Noll tolerans
1995 Nadja

TV seriály

2011 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (7)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
2004 Orka! Orka! (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1996 Polisen och pyromanen (TV seriál)
1993 Den korsikanske biskopen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky