foto

Maria Sundbom Lörelius

  • nar. 19.5.1975 (45 let)
    Karlskrona, Blekinge län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kungen av Atlantis
2017 Exfrun
2016 Flickan, mamman och demonerna
2015 Arne Dahl: Mörkertal (TV film)
2007 Sluneční bouře

TV seriály

2020 Dejta (TV seriál)
Siri (E08)
Jessica (E07)
Magnus (E06)
další epizody (8)
2019 Tekutý písek (TV seriál)
Svědci (E06)
Soud (E05)
Vazba (E02)
další epizody (4)
Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2016 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2013 Barna Hedenhös uppfinner julen (TV seriál)
Episode 24 (E24)
Episode 23 (E23)
Episode 22 (E22)
další epizody (24)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (6)
2010 Wallander (TV seriál)
Arvet (S02E11)
2006 Lassemajina detektivní kancelář (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky