foto

Jean-Pierre Bacri

  • nar. 24.5.1951 (66 let)
    Castiglione, Alžír, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dokud nás svatba nerozdělí
Grand froid
Vánoce a spol.
2016 Les temps difficiles
Tout de suite maintenant
2015 La vie très privée de Monsieur Sim
2013 Au bout du conte
2012 Cherchez Hortense
2011 Avant l´aube
2009 Sbohem, Gary
2008 Parlez-moi de la pluie
2006 Selon Charlie
2004 A co já?
2003 Les Sentiments
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Posluhovačka
2000 Někdo to rád jinak
1999 Kennedy et moi
Možná
1998 Place Vendôme - Svět diamantů
1997 Didier
Méthode, La
Stará známá písnička
1996 Rodinný průvan
1993 Cuisine et dépendances
1992 Homme de ma vie, L'
Rej výtržníků
1991 Tribu, La
1990 Baule-les-Pins, La
1989 Mes meilleurs copains
1988 Dobrý den úzkosti
Saisons du plaisir, Les
1987 L'Été en pente douce
Sale temps
1986 États d'âme
Chère canaille
Mort un dimanche de pluie
Rue du départ
Suivez mon regard
Tříkrálový koláč
1985 Escalier C
Podzemka
Umírá se jen dvakrát
1984 Batailles (TV film)
Sedmý terč
1983 Coup de foudre
Edith a Marcel
Le Grand carnaval
1982 Au théâtre ce soir: Histoire de rire (TV film)
Grand pardon, Le
1981 Cocu magnifique, Le (TV film)
Henri IV (TV film)
1980 Femme intégrale, La
Fourbe de Séville, Le (TV film)
Vénus d'Ille, La (TV film)
1979 Doktor
Éblouissement, L' (TV film)
Thanatos Palace Hôtel (TV film)

TV seriály

2014 Frères d'armes (TV seriál)
1980 L'aéropostale, courrier du ciel (TV seriál)

Dokumentární

2009 Cinéma français est en voyage d'affaires, Le (TV film)
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
1997 Atelier d'Alain Resnais, L' (TV film)

TV pořady

2016 Stupéfiant! (TV pořad)
2006 Jour de fête (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
20 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace