foto

Jerome Klapka Jerome

  • nar. 2.5.1859
    Walsall, Velká Británie
  • zem. 14.6.1927 (68 let)
    Northampton, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2004 Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje (TV film) - kniha
2003 Malvína (TV film) - kniha
1983 Malvína z Bretónska (TV film) - kniha
1979 Tři muži ve člunu a pes (TV film) - kniha
1975 Three Men in a Boat (TV film) - kniha
1964 Obraz (TV film) - kniha
1961 Âme de Nicolas Snyders, L' (TV film) - kniha
Drei Mann in einem Boot - kniha
1956 Tři muži ve člunu - kniha
1935 The Passing of the Third Floor Back - kniha
1933 Three Men in a Boat - kniha
1920 Miss Hobbs - kniha
Three Men in a Boat - kniha
1918 The Passing of the Third Floor Back - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace