foto

Lionel Baier

  • nar. 13.12.1976 (43 let)
    Lausanne, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Bláhová noc
2013 Na rádiových vlnách
2011 Toulouse
2008 Un autre homme

TV seriály

2018 Ondes de choc (TV seriál)
Křestní jméno: Mathieu (E04)

Dokumentární

2011 Bon vent Claude Goretta

Producentská filmografie

Filmy

2018 Pearl
2017 Sonali

TV seriály

2018 Ondes de choc (TV seriál)
Křestní jméno: Mathieu (E04)
Údolí (E03)
Sirius (E02)

Dokumentární

2019 Dans les ruines
2017 Ctihodný W.
La Séance de 15h
2013 Antigo para sempre

Herecká filmografie

Filmy

2010 Low Cost (Claude Jutra)
2006 Comme des voleurs (à l'est)
2004 Garçon stupide

TV seriály

2018 Ondes de choc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky