foto

Lenka Andelová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Milada
2013 Roznese tě na kopytech (TV film)
2004 Nadměrné maličkosti: Nehoda (TV film)

TV seriály

2017 Krmelec U Muflona (TV seriál)
Jelenovy parohy (E01)
Policie Modrava (TV seriál)
Hajný, který zmizel (S02E06)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Čí je to dítě? (S01E13)

TV pořady

2015 Divadlo Sklep: Böhmen und Mähren (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace