foto

Maj-Britt Mathiesen

  • nar. 1.8.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Falešně
Kaptajn Bimse
2015 Comeback
O kuřatech a lidech
2013 Sex, drogy a daně
2012 Zimmer 34
2005 Šampioni
2004 Bratři
Happy Now
2003 Afgrunden (TV film)

TV seriály

2018 The Rain (TV seriál)
Trust Your Instincts (S01E08)
Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (8)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (9)
Rita (TV seriál)
Dig og mig (S04E05)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2007 2900 Happiness (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Zimmer 34

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace