foto

Thommy Berggren

  • nar. 12.8.1937 (81 let)
    Mölndal, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Kontorstid
1998 Glasblåsarns barn
1995 Stora och små män
1994 Onkel Vanja (TV film)
1992 Maskeraden (TV film)
Nedělňátka
1988 En far (TV film)
1987 Hjärtat (TV film)
1986 Sposa americana, La
1983 Berget på månens baksida
1982 Brusten himmel
1980 Räkan från Maxim (TV film)
Rött och svart
1979 Fruen fra havet (TV film)
Kristoffers hus
1975 Giliap
1971 Joe Hill
1970 The Adventurers
1969 Fröken Julie (TV film)
1968 Svarta palmkronor
1967 Elvíra Madiganová
1966 Heja Roland!
1965 Kärlek 65
1963 Barnvagnen
En söndag i september
Havraní čtvrť
1962 Generalskan (TV film)
1961 Pärlemor

TV seriály

1999 Offer och gärningsmän (TV seriál)
1986 Gösta Berlings saga (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)

Dokumentární

2013 Godheten
2008 Muži a Bergman
2002 Muraren
1998 Liv till varje pris

TV pořady

2012 Min sanning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace