foto

Adam Kenneth Wilson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Whiskey Business (TV film)
2011 Black Goat
2009 Manson (TV film)
Think As Thieves
Vysaj si
2008 Ending the Eternal
1998 Nahé město: Poslední soud (TV film)

TV seriály

2019 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
A Bout, A Girl (S05E05)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Malec (S01E12)
12 opic (TV seriál)
Nesmrtelný (S02E06)
Království (TV seriál)
Cizinci (S03E17)
Skotské klany (S03E16)
2015 Hrdinové: Znovuzrození (TV seriál)
Brave New World (E01)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Všechno, co se třpytí (S08E11)
2014 24 Hour Rental (TV seriál)
2013 Darknet (TV seriál)
Played (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
Jiná, ne lepší (S04E03)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Irish Version (S01E04)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
The Fortress (S02E02)
2006 Smart Woman Survival Guide, The (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2013 Záhady mimozemšťanů (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Scare Tactics (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky