foto

József Bihari

  • nar. 14.1.1901
    Nagyajta, Uhry, Rakousko-Uhersko
  • zem. 25.2.1981 (80 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Střepy
1980 Circus Maximus
Színes tintákról álmodom
1978 Hřebčinec
Maďaři
1977 Teketória
1976 Chudobka
Uličníci na prázdninách
1975 Tři dny a tři noci
1974 Kínai kancsó (TV film)
Synové ohně
1973 Kouzelný kožíšek
1972 Felhőfejes (TV film)
Romantika
1969 Vymrštěný kámen
1968 Křtiny
Lássátok feleim
1965 20 hodin
1963 Egyiptomi történet
1962 Amíg holnap lesz
Ukradené štěstí
1961 Vojenská hudba
1960 Buď dobrý až do smrti
Směr Budapešť
Virrad
1959 Devětatřicátá brigáda
Láska ve čtvrtek
Mlhavé jitro
Pěšky do nebe
Szombattól hétfőig
1958 Dům pod skálou
1956 Az élet hídja
Melyiket a kilenc közül?
Propast
Tanár úr, kérem...
1955 Láska v kočáře
1953 Föltámadott a tenger
Pod městem
1952 Bouře
Křest ohněm
Probuzená píseň
1951 Kolonie pod zemí
Osvobozená země
Podivné manželství
1950 Lúdas Matyi
S písní je život krásný
Úri muri
1949 Zöld - Sárga - Piros
1947 Mezei próféta
Ének a búzamezőkről
1945 A tanítónö
1944 II. magyar kívánsághangverseny
Machita
Madách: Egy ember tragédiája
Majális
1943 Emberek a havason
1942 A harmincadik
Az 5-ös számú örház
Enyém vagy
Üzenet a Volgapartról
1941 A beszélő köntös
András
Európa nem válaszol
Ma, tegnap, holnap
Vissza az úton
1940 Erdélyi kastély
Fűszer és csemege
Hazajáró lélek
Zárt tárgyalás
1939 A miniszter barátja
Bors István
Halálos tavasz
Magyar Feltámadás
Toprini nász
1938 A falu rossza
A leányvári boszorkány
Nehéz apának lenni
Te csak pipálj, Ladányi!
Uz Bence
1937 A férfi mind őrült
Az én lányom nem olyan
Férfi mind örült
1936 Az aranyember
1935 Szent Péter esernyöje

TV seriály

1980 Megtörtént bünügyek (TV seriál)
A kiskirály (S03E02)
1971 Rózsa Sándor (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky