foto

Richard Bird

  • nar. 1894
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 28.9.1986
    Regina, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1955 Romance in Candlelight (TV film)
1954 Paint Your Wagon (TV film)
The Fifth Season (TV film)
1953 London Laughs (TV film)
The Love Match (TV film)
1952 Bet Your Life (TV film)
1938 Men of Ireland
The Terror

TV seriály

1955 Love and Kisses (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky