foto

Lewis Black

  • nar. 30.8.1948 (71 let)
    Silver Spring, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 In God We Rust (TV film)
2009 Lewis Black: Stark Raving Black

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

TV pořady

2016 Lewis Black: Black to the Future (TV pořad)
2013 Lewis Black: Old Yeller - Live at the Borgata (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky