foto

Mojmír Dřízga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1999 Kráľovská hra (TV film)
1994 Otec (TV film)
1992 Oneskorené kvety (TV film)
1990 Čosi viac ako slová (TV film)
Študent (TV film)
1985 Dvaja bratia (TV film)
1983 Mlyn na piesčine (TV film)
1982 Johanka (TV film)
Muž a žena (TV film)
1981 Miesto pre zimovisko (TV film)

TV seriály

1996 Popaterce (TV seriál)

Dokumentární

2011 Slovenské rody (TV seriál)

Kostymérská filmografie

Filmy

1993 Porucha (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky