foto

Ed Wasser

  • nar. 26.3.1964 (56 let)
    Roslyn Heights, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Home the Horror Story
1996 Dark Secrets
1995 Past
Royal Affair, The
Star Witness (TV film)
Stormswept
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)

TV seriály

2004 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S03E14)
1998 Babylon 5 (TV seriál) - herec, a.z.
The Fall of Centauri Prime (S05E18) - a.z.
Day of the Dead (S05E08)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
False Truths (E05)
Babylon 5 (TV seriál)
Into the Fire (S04E06)
1996 Babylon 5 (TV seriál)
Falling Toward Apotheosis (S04E04)
The Hour of the Wolf (S04E01)
Z'ha'dum (S03E22)
další epizody (7)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Matters of Honor (S03E01)
Ve stínu planety Z'ha'dum (S02E16)
Policie New York (TV seriál)
Cold Heaters (S03E08)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Odhalení (S02E02)
Zámotek (S01E23)
Znamení a předtuchy (S01E14)
1993 Eden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky