foto

Asja Domskaja

  • nar. 12.6.1993 (27 let)
    Tula, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Strelcov
2019 Něbo izmerjajetsja miljami
2017 Nemilovaní
2016 Beglec (TV film)
2015 Klinč
2014 Odinokije duši mikrobov

TV seriály

2017 Doktor Richter (TV seriál)
2015 Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Gonki na vyživanije (S06E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky