foto

Asja Domskaja

  • nar. 12.6.1993 (25 let)
    Tula, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2016 Beglec (TV film)
2015 Klinč

TV seriály

2015 Pansionat "Skazka", ili Čuděsa vključeny (TV seriál)
2013 Angel ili demon (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Gonki na vyživanije (S06E11)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace