foto

George Bowers

  • nar. 6.7.1944
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 18.8.2012 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Soukromý víkend
1983 My Tutor
1981 Body and Soul
1980 The Hearse

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1976 Vegetable Soup (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Astrothrill

Host

TV pořady

2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky