foto

James Murray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 A zase ti Mupeti!
2011 Mupeti
What Luck?
2002 Papal Cab
1999 V kůži Johna Malkoviche
1998 The Brave Little Toaster Goes to Mars
1995 Theodore Rex
1994 Muppet Classic Theater
1993 Želví nindžové III

TV seriály

2008 Koumáci (TV seriál)
2002 Greg the Bunny (TV seriál)
1998 Mr. Potato Head Show, The (TV seriál)
1996 Život s Louiem (TV seriál)
For Pete's Sake (S02E09)
Roofless People (S02E04)
1995 Život s Louiem (TV seriál)
Alive! Miracle in Cedar Knoll, Wisconsin (S01E06)
1991 Dinosaurové (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Lady Gaga & the Muppets' Holiday Spectacular (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky