foto

Jacques Nahum

  • nar. 27.2.1921
    Cairo, Egypt
  • zem. 21.7.2017 (96 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2000 César (TV film)
1999 Femme du boulanger, La (TV film)
1998 À nous deux la vie (TV film)
1997 Enfant perdu, L' (TV film)
1982 Salut, j'arrive
1977 Bilitis
1975 Maître Pygmalion
1973 Le double assassinat de la rue Morgue (TV film)
1960 Saint mène la danse, Le
1955 Ca va barder

TV seriály

1989 Retour d'Arsène Lupin, Le (TV seriál)
1981 Věznice parmská (TV seriál)
1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1975 Maître Pygmalion
1974 Eugène Sue (TV film)
1973 Le double assassinat de la rue Morgue (TV film)
1960 Saint mène la danse, Le

TV seriály

1975 Grands détectives, Les (TV seriál)
1953 Your Favorite Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace