foto

Loleh Bellon

  • nar. 14.5.1925
    Bayonne, Pyrénées-Atlantiques, Aquitaine, Francie
  • zem. 22.5.1999 (74 let)
    Le Kremlin-Bicêtre, Val-de-Marne, Île de France, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Krásné čtvrti (TV film)
1981 Ailes de la colombe, Les
1976 Jamais plus toujours
1975 Prix, Le (TV film)
1974 Eugène Sue (TV film)
1973 Le jet d'eau (TV film)
1972 Quelque part quelqu'un
1971 Le thé sous les cyprès
Romulus le grand (TV film)
1966 Il faut que je tue Monsieur Rumann (TV film)
1963 Siegfried (TV film)
1962 Quatre-vingt-treize (TV film)
1959 Bel âge, Le
Gaslight (TV film)
1957 Gaslight (TV film)
1956 Un matin comme les autres
Zločin a trest
1952 Zlatá hříva
1951 První po Bohu
1949 Na úsvitu
Parfum de la dame en noir, Le
1948 Mystère Barton, Le
1946 Gardian, Le

TV seriály

1982 Paris-Saint-Lazare (TV seriál)
1971 Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Dokumentární

1978 Chili-Impressions (TV seriál) - vyp.

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky