foto

Adam Butcher

  • nar. 20.10.1988 (30 let)
    Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 ARQ
Ledaže
2015 First Response (TV film)
Regresión
2014 Debug
Doupě vlků
2012 Nepožehnaní
2011 Bend, The
2010 Privileged
Psí útulek
2009 Chrám zatracených (TV film)
2006 Heyday! (TV film)
2005 Terry (TV film)
2004 Svatý Ralph
2003 Akta Pentagon (TV film)

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
2017 Agresivní virus (TV seriál)
Extraction (S04E08)
Království (TV seriál)
A Grain of Deception (S04E02)
2014 Rookie Blue (TV seriál)
Jen okamžik (S05E01)
2013 Cracked (TV seriál)
White Knight (S01E04)
Long Story, Short (TV seriál)
Played (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v dámském oblečení (S06E08)
2012 Bomb Girls (TV seriál)
Jumping Tracks (S01E01)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Live and Learn (S01E01)
2010 The Bridge (TV seriál)
2009 Overruled! (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
The Farm (S02E15)
2006 ReGenesis (TV seriál)
The Wild and the Innocent (S02E10)
2005 Terminal City (TV seriál)
2000 Super Rupert (TV seriál)

Dokumentární

2014 Unknown Star

Host

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)