foto

Barbara Windsor

  • nar. 6.8.1937 (81 let)
    Shoreditch, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Alenka v říši divů: Za zrcadlem
2010 Alenka v říši divů
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film) - a.z.
2005 A-Z of Eastenders (TV film)
2001 Night of a Thousand Faces (TV film)
Ztracený dárek (TV film)
2000 Cor Blimey! (TV film)
1999 2000 Today (TV film)
The Nearly Complete and Utter History of Everything (TV film)
1994 Pussy in Boots (TV film)
1992 Double Vision (TV film)
1989 Norbert Smith, a Life (TV film)
1987 It Couldn't Happen Here
1986 Comrades
1983 Carry On Laughing's Christmas Classics (TV film)
1977 That's Carry On!
1974 Carry On Dick
1973 Carry On Christmas (TV film)
Carry On Girls
Not Now Darling
1972 Carry On Abroad
Carry On Christmas: Carry On Stuffing (TV film)
Carry On Matron
1971 Carry On Henry
The Boy Friend
1970 Carry On Again Christmas (TV film)
1969 Byl jednou jeden doktor
Carry On Camping
Carry On Christmas (TV film)
1968 Chitty Chitty Bang Bang
1967 Carry on Doctor
1965 San Ferry Ann
Studie strachu
1964 Carry On Spying
Crooks in Cloisters
1963 Sparrows Can't Sing
1962 Death Trap
1961 Hair of the Dog
On the Fiddle
Plameny v ulicích
1960 Too Hot to Handle
1959 Make Mine a Million
1956 Lost
1955 A Kid for Two Farthings
1954 The Belles of St. Trinian's

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
Pojďte se mnou létat (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2006 Pán času (TV seriál)
Armáda duchů (S02E12)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
1979 Worzel Gummidge (TV seriál)
1978 3-2-1 (TV seriál)
1976 Gong Show, The (TV seriál)
1975 Carry On Laughing! (TV seriál)
1969 Up Pompeii! (TV seriál)
Wild, Wild Women (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 Before the Fringe (TV seriál)
1963 The Plane Makers (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2014 From Borehamwood to Hollywood: The Rise and Fall and Rise of Elstree
2006 Another Audience with Shirley Bassey (koncert)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2003 Comic Relief Does Fame Academy (TV seriál)
2002 Showbiz Set, The (TV film)
The Jubilee Girl (TV film)
1998 EastEnders Revealed (TV seriál)
The Best of British (TV seriál)
What's a Carry On? (TV film)
1973 What a Carry On! (TV film)
1967 Omnibus (TV seriál)

TV pořady

2014 Good Morning Britain (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2008 The Sunday Night Project (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
The Graham Norton Show (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
2002 Des O'Connor Tonight at Christmas (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
Kumars at No. 42, The (TV pořad)
Royal Variety Performance 2001, The (TV pořad)
2000 BBC Hall of Fame: Barbara Windsor (TV pořad)
1999 An Audience with Tom Jones (TV pořad)
It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1997 An Audience with Elton John (TV pořad)
Audience with the Spice Girls, An (TV pořad)
The Jack Docherty Show (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1989 An Invitation to Remember (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1983 Through the Keyhole (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1977 Night of 100 Stars (TV pořad)
1976 Those Wonderful TV Times (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Looks Familiar (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1964 The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
1963 Don't Say a Word (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1957 Six-Five Special (TV pořad)
1955 Dave King Show, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace