foto

Peter Robertson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Traders
2013 The Stag
2012 Hon na skřítky (TV film)
2011 Druhá strana (TV film)
Líbánky pro jednoho (TV film)
The Cabin (TV film)
V pařátech smrti (TV film)
2010 West Is West
2009 Zonad
2007 Garáž
2006 Krutý sever
Pustina
2004 Uvnitř tančím
Vizije Evrope
2003 Píseň za chudého chlapce
1999 Making Ends Meet
1997 Bogwoman (TV film)

TV seriály

2020 Cizinec (TV seriál)
Vikingové (TV seriál)
Dokonalé plány (S06E10)
Zmrtvýchvstání (S06E09)
Valhala může počkat (S06E08)
další epizody (4)
2019 Vikingové (TV seriál)
Duchové, bohové a přisluhovači (S06E03)
Prorok (S06E02)
Nové začátky (S06E01)
další epizody (4)
2018 Nightflyers (TV seriál)
Přenos (E07)
Greywing (E05)
Vikingové (TV seriál)
Peklo (S05E15)
Ztracený okamžik (S05E14)
Nový bůh (S05E13)
další epizody (8)
2017 Vikingové (TV seriál)
Zajatec (S05E05)
Plán (S05E04)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Men of Iron, Men of Smoke (S04E04)
A White World Made Red (S04E03)
2015 Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (6)
Clean Break (TV seriál)
Moone Boy (TV seriál)
A Bucket List for George Gershwin (S03E06)
Bells 'N' Smells (S03E05)
Unidentified Feckin' Objects (S03E04)
další epizody (6)
2014 Amber (TV seriál)
Ben (E04)
Charlie (E03)
Maeve (E02)
další epizody (4)
Charlie (TV seriál)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Moone Boy (TV seriál)
The Boyle Wedding (S02E06)
Stags and Hens (S02E05)
Moone Dance (S02E02)
2013 Endeavour (TV seriál)
Domov (S01E05)
2012 Ripper Street (TV seriál)
Tournament of Shadows (S01E06)
The Weight of One Man's Heart (S01E05)
Vexed (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2011 Fág an Bealach

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky