foto

Oldřich Okáč

  • nar. 14.4.1925
  • zem. 1987
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1987 '38
1986 Jonáš a Melicharová
1985 Mravenci nesou smrt
1984 Všichni musí být v pyžamu
1983 Hořký podzim s vůní manga
1979 Dívka světových parametrů (TV film)
Hezký štědrý večer (TV film)
Kdo přichází před půlnocí
Kentauři
1978 Brácha za všechny peníze
Stíhán a podezřelý
Řemen (TV film)
1977 Básník, služka a král (TV film)
Na rohu kousek od metra (TV film)
Stíny horkého léta
1976 Běž, ať ti neuteče
Dům Na poříčí
Malá mořská víla
Čas lásky a naděje
1975 Můj brácha má prima bráchu
Škaredá dědina
1974 Pavlínka
Robinsonka
Televize v Bublicích aneb Bublice v televizi
1973 Dvojník (studentský film)
Horká zima
Láska
1972 Dvojník (studentský film)
Vlak do stanice Nebe
1971 Tajemství velikého vypravěče
1970 Ucho
Už zase skáču přes kaluže
1968 Maratón
Pasťák
Čest a sláva
1967 Marketa Lazarová
Svatba jako řemen
1964 Bubny
Místo v houfu
1963 Na laně
Táto, přečti to!
1962 Šestý do party (TV film)
1960 Žalobníci
1958 Morálka paní Dulské
Občan Brych
1956 Proti všem
1955 Jan Žižka
1954 Jan Hus

TV seriály

1984 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk prodával vodu (E20)
Jak se Trautenberk chtěl pomstít Krakonošovi (E19)
Jak Trautenberk odvedl horské prameny (E18)
další epizody (8)
1978 Stříbrná pila (TV seriál)
Vítězové (E06)
Dámská jízda (E05)
Prázdniny (E04)
další epizody (6)
1977 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk sušil Krakonošovu louku (E12)
Jak šel Trautenberk do hor pro poklad (E11)
Jak chtěl Trautenberk nový kožich (E10)
další epizody (5)
1974 Krkonošské pohádky (TV seriál)
Jak Trautenberk chtěl Krakonošovo koření (E07)
Jak šel Kuba ke Krakonošovi pro poklad (E06)
Jak Trautenberk vystrojil hostinu pro štěpanického barona (E05)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace