foto

Patricia Tallman

  • nar. 4.9.1957 (61 let)
    Pontiac, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Atlasova vzpoura: 2. část
2009 Dead Air
2002 Jennifer Is Dead
2001 Never Die Twice
2000 9mm of Love
1999 Babylon Park: Frightspace
1998 Babylon 5: Třetí prostor (TV film)
1997 Austin Powers: Špionátor
1993 Babylon 5: Velký sumit (TV film)
Benefit of the Doubt
Kalifornie
1992 Armáda temnot
Komando andělů
1990 Noc oživlých mrtvol
1989 After Midnight
Road House
1988 Vražedná opice
1982 Stuck on You!
1981 Rytíři

TV seriály

2014 Myšlenky zločince (TV seriál)
A Thousand Suns (S10E03)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
2009 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Bez proudu (S07E08)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Objects in Motion (S05E20)
The Wheel of Fire (S05E19)
The Fall of Centauri Prime (S05E18)
další epizody (11)
1997 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hýčkaný syn (S03E20)
Babylon 5 (TV seriál)
Endgame (S04E20)
Between the Darkness and the Light (S04E19)
The Face of the Enemy (S04E17)
další epizody (7)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Základy, část první (S02E26)
Babylon 5 (TV seriál)
Falling Toward Apotheosis (S04E04)
The Summoning (S04E03)
The Hour of the Wolf (S04E01)
další epizody (4)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Dotek múzy (S04E20)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Passing Through Gethsemane (S03E04)
Věrnost na dvě strany (S02E19)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Cesta válečníka (S04E01)
1993 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Bojová linie (S01E12)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Past v čase (S06E25)
Moje loď (S06E18)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Z pozice síly (S05E15)
1989 Generations (TV seriál)

Dokumentární

2008 Dead On: The Life and Cinema of George A. Romero
2006 30 Even Scarier Movie Moments (TV seriál)
1999 The Dead Walk: Remaking a Classic
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace