foto

Seung-won Cha

  • nar. 7.6.1970 (50 let)
    Anyang, provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Nak-won-eui-bam
Singkeuhol
2019 Himeulneyo miseuteo li
2018 Dokjeon
2016 Gosanja, daedongyeojido
2014 Haiheel
2012 Ahbuwei wang
2011 Athena: Bohyně války
2010 Kureumeul beoseo nan dalcheoreom
Pohwa sogeuro
2009 Sikeurit
2008 Oko za oko
2007 Adeul
Ijanggwa goonsoo
2006 Gukkyeongui namjjok
2005 Baksuchilddae ddeonara
Hyeolui nu
2004 Gwishini sanda
2003 Project X
Seonsaeng Kim Bong-du
2002 Gwangbokjeol teuksa
Raiteoreul kyeora
2001 Shinlaui dalbam
2000 Libera me
Shinhon yeohaeng
1999 Segimal
1998 Haega seojjogeseo ddeundamyun
Jaguimo
1997 Hollidei in Seoul

TV seriály

2018 Hwayugi (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (18)
2017 Hwayugi (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Hwajeong (TV seriál)
2014 Neoheedeuleun powidwaetda (TV seriál)
Episode 20 (E20)
Episode 19 (E19)
Episode 18 (E18)
další epizody (20)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
2009 Sitihol (TV seriál)
2003 Bodigadeu (TV seriál)
1999 Jangmiwa kongnamul (TV seriál)
Leobeuseutori (TV seriál)
Mateul boyeodeuripnida (TV seriál)
1998 Baramui norae (TV seriál)
Cheonsaui kiseu (TV seriál)
Sujupeunyeonin (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Samsi sekki (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)
2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce