foto

Pak-cheung Chan

  • nar. 7.9.1958 (59 let)
    Hong Kong, Hong Kong
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ji
2010 Long feng dian
2008 Da si xi
2007 Qi qin qi zong qi se lang
Que sheng 3 zi mo san bai fan
2004 Jing zhuang zhui nu zai er ling ling si
2003 Da zhang fu
1999 Dian ying ya
Du xia da zhan La Si Wei Jia Si
1998 Chao ji zheng gu ba wang
1997 Chiao ji wu di zhui nu zi
Jing zhuang nan xiong nan di
1996 Yun cai wu fu xing
Yun cai zhi li xing
1995 Du sheng 2: Jie tou du sheng
Mou mian bei
Yi qian ling yi ye zhi meng zhong ren
1994 Lian ai de tian kong
1993 Chao ji xue xiao ba wang
Guang Dong wu hu: Tie quan wu di Sun Zhong Shan
Tang Bohu dian Qiuxiang
Tao xue wei long zhi long guo ji nian
Zhi zun sa liu ji zhi: Tou tian huan ri
Železný dráp
1992 Král zlodějů
Lu ding ji
Lu ding ji II: Zhi shen long jiao
Man hua wei long
Wu fu xing chuang gui
1991 Hao men ye yan
Jing tian shi er xiao shi
Zheng gu zhuan jia
1990 Fu gui bing tuan
Hua gui zhu zheng ge li
Jing zu 100 fen
Ma deng ru lai shen zhang
Qiang qian xiong di zhi zei yu shi da e
Tian shi zhuo jian
Zhi zun ji zhuang yuan cai
1989 Fan lao hai tong
Fu xing chuang jiang hu
Gui gou ren
Hua gui you xian gong si
Meng gui zhuang gui
Zhuo gui da shi
Zui jie nan peng you
1988 Ai de tao bing
Chuang xie xian sheng
Da hua shen tan
Hou wu feng yun
Jing zhuang zhui nu zi zhi 2
Zui jia sun you
Zui jia sun you chuang qing guan
1987 Cheng chong chui lui chai
Jin yan zi
Mo gao yi zhang
1986 Magický krystal
1985 Funny Triple
Mr. Boo Meets Pom Pom
Qiu ai fan dou xing
1984 Hao cai zhuang dao ni
Nan dou guan san dou bei shao ye
Wo ai Luo Landu
1983 Hua xin da shao
1982 Lie mo zhe
Mo deng tian shi
Oi yan nui san
You Friend mie jing

TV seriály

2004 Gong fu zu qiu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace