foto

Andrée Tainsy

  • nar. 26.4.1911
    Etterbeek, Brusel, Belgie
  • zem. 19.12.2004 (93 let)
    Paříž, Île de France, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Králové a královna
2003 Až po vás
Dans le rouge du couchant
2000 Kód neznámý
Paris-Deauville (TV film)
Pod pískem
1998 Gens de passage, Les
Noël en famille
1996 Cesta k lásce
Le coeur fantôme
1993 Lež
1989 Bouvard et Pecuchet (TV film)
1985 Poulet au vinaigre
1982 Bulvár vrahů
1981 Et pourtant elle tourne
Seuls
1980 Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
Plume, La (TV film)
1979 Twee vrouwen
1978 Adieu voyages lents
Ali au pays des mirages
Aurélien (TV film)
Paradis des riches, Le
1977 A. Constant
C'est Mozart qu'on assassine (TV film)
Des enfants gâtés
Dům těch druhých (TV film)
Gloria
La Communion solennelle
1975 Ať začne slavnost...
Důležité je milovat
Láska a smrt
Prétendants de Madame Berrou, Les (TV film)
1974 Hodinář od sv. Pavla
Tour d'écrou, Le (TV film)
1973 Fusillade en réponse à Dostoïevsky, La (TV film)
L'enlèvement (TV film)
Les trois morts d'Émile Gauthier (TV film)
Největší událost od chvíle, kdy člověk vstoupil na Měsíc
On l'appelait Tamerlan (TV film)
Un jour à Nice (TV film)
Zapomenuté jabko (TV film)
1972 Beau masque
Comme avant, mieux qu'avant (TV film)
Faustine et le bel été
L'Etrangleur
Mare au diable, La (TV film)
Sagouin, Le (TV film)
1971 Muž s transplantovaným mozkem
Prussien, Le (TV film)
1970 Oslí kůže
Trop petit mon ami
1969 Z
1968 La maison des autres (TV film)
1967 Hedda Gabler (TV film)
1966 Chien fou, Le
Derrière l'horizon (TV film)
1965 Les Bons Vivants
Ruses du diable, Les
1964 Deník komorné
Fantomas
1962 Portrait Robot
1960 Francouzka a láska
Il suffit d'aimer
1959 Případ komisaře Maigreta
1958 Le Septieme Ciel
Láska bez předsudků
Tricheurs, Les
1957 Les Louves
1956 Lumières du soir, Les
Mannequins de Paris
Marie-Antoinette reine de France
1954 Le Chevalier de la nuit
Neige était sale, La
1952 Agence matrimoniale
La Fête à Henriette
1951 Ma femme est formidable
1950 Botta e risposta
Julie de Carneilhan
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Au royaume des cieux
Mission à Tanger
1945 Fruta mordida, La

TV seriály

1987 Madame le maire (TV seriál)
1981 Pause-café (TV seriál)
1978 Émile Zola ou La conscience humaine (TV seriál)
1975 Charmes de l'été, Les (TV seriál)
Cinéma 16 (TV seriál)
1974 Nouvelles de Henry James (TV seriál)
Paul et Virginie (TV seriál)
1973 Porteuse de pain, La (TV seriál)
1972 Fils du ciel, Le (TV seriál)
Malle de Hambourg, La (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
1970 Les cousins de la Constance (TV seriál)
1969 Les cent livres des hommes (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Malican père et fils (TV seriál)
1965 Les jeunes années (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)
1957 En votre âme et conscience (TV seriál)
La caméra explore le temps (TV seriál)
Énigmes de l'histoire (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace