foto

Cheol-ho Choi

  • nar. 2.3.1970 (50 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 D5: Gonin no tantei
2017 Jileongi
2015 Gobaek
2006 Salanghal ddae iyagihaneun geotdeul
2001 Sseommeotaim
1999 Calla
Samyangdong jeongyukjeom
1998 Joyonghan gajok
Zzim
1997 Cheobsok

TV seriály

2018 Ggeutggaji sarang (TV seriál)
2017 Pieora dalsoonah (TV seriál)
Saimdang (TV seriál)
2015 Jingbirok (TV seriál)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
Wangui eolgool (TV seriál)
2013 Seukaendeul: Maewoo choonggyeokjukigo boododeuckhan sagun (TV seriál)
2012 Hieolo (TV seriál)
Leobeu eogein (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Dong Yi (TV seriál)
2009 Cheonchootaehoo (TV seriál)
Naejoui yeowang (TV seriál)
Pateuneo (TV seriál)
Yeolhyeoljangsaggun (TV seriál)
2008 Dosigoedam dejabyu sijeun 3 (TV seriál)
큰언니 (TV seriál)
2006 Dae Jo Yeong (TV seriál)
2005 위험한 사랑 (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
열정 (TV seriál)
2003 Jeo pureun chowonwie (TV seriál)
2002 Haetbit sanyang (TV seriál)
Onammae (TV seriál)
Yainsidae (TV seriál)
2001 Somunnan yeoja (TV seriál)
2000 Hwang geum shi dae (TV seriál)
1999 Yujeong (TV seriál)
1998 애드버킷 (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Muhan dojeon (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky