foto

Rasmus Hammerich

  • nar. 27.6.1975 (42 let)
    Vesterbro, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Potvora
2016 Tři - dva - jedna TEĎ!
2014 Kartellet
Ækte vare
2009 Přes ulici, pod vodou
Veteráni
2008 Frode og alle de andre rødder
Max trapný
2007 Til døden os skiller

TV seriály

2015 Most (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (6)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2009 Zločin (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
2008 Album (TV seriál)
Livvagterne (TV seriál)
Maj & Charlie (TV seriál)
2007 Zločin (TV seriál)
Epizoda 17 (S01E17)
Epizoda 15 (S01E15)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (5)
2006 Nynne (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace