foto

Volker A. Zahn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Risiko Pille (TV film)
2018 Aufbruch ins Ungewisse (TV film)
2017 Das Leben Danach (TV film)
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2014 Tatort - Blackout (TV film)
2012 Mobbing (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Schurkenstück (TV film)
2009 Ein starkes Team - Das große Fressen (TV film)
2008 Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
2006 Bella Block - Mord unterm Kreuz (TV film)
Das Duo - Man lebt nur zweimal (TV film)
Ein starkes Team - Sippenhaft (TV film)
2005 Ein starkes Team - Lebende Ziele (TV film)
Hvězda proti své vůli (TV film)
2003 Ein starkes Team - Blutsbande (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Starkes Team - Kinderträume, Ein (TV film)
1999 No Sex (TV film)
1998 Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
1997 Koerbers Akte: Tödliches Ultimatum (TV film)

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Vondráčkovo tajemství (S03E16) - původní scénář
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nackt (S18E18)
2018 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Láska na dvou promile (S03E09) - původní scénář
Ztracená mrtvola (S03E05) - původní scénář
2017 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Past (S02E12) - původní scénář
Šmírák (S02E10) - původní scénář
Dívky (S02E02) - původní scénář
Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Papi ist der Beste (E06)
Ballern und bumsen (E05)
Ein Festival der Liebe (E04)
další epizody (6)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heimatlos (S16E08)
Schutzlos (S16E07)
Harte Jungs (S16E06)
další epizody (5)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Doppelmord (S15E12)
Der dunkle Feind (S15E11)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Zeuge (S14E10)
Ausflug mit Mila (S14E09)
Dumm gelaufen (S14E07)
další epizody (5)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das zweite Leben (S12E20)
Einer zahlt immer (S12E19)
Teufel im Himmelreich (S12E18)
další epizody (4)
2012 Die Chefin (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ich bin dann mal weg (S11E16)
Ans Messer geliefert (S11E15)
Spiel, Satz, Tod (S11E14)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kriegstage (S10E34)
Schlecht beraten (S10E33)
Wut im Bauch (S10E32)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Swinging Leipzig (S10E19)
Das Geisterhaus (S10E10)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der große Augenblick (S09E14)
Das nette Mädchen (S09E12)
Herbststurm (S08E21)
další epizody (6)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Emanuela (2) (S08E04)
Hajos Geheimnis (S07E13)
Auf dem Kriegspfad (S07E07)
2007 Lutter (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der tote Nachbar (S07E01)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Glaubenskrieger (S06E17)
Die verschwundene Leiche (S06E08)
2005 Vyšetřovatel (TV seriál)
Willkommen in der Hölle (S05E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Japaner (S05E23)
Vermisst (S05E08)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Familienglück (S04E04)
Objekt der Begierde (S04E03)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Durchgebrannt (S04E15)
Herrenrunde (S04E13)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Der Traum vom Glück (S03E04)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Millionärin (S04E02)
Die Witwe (S03E12)
Tod einer Diva (S03E11)
2002 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebeswahn (S03E01)
Mädchen (S02E05)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Alle für einen (S01E06)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky