foto

Volker A. Zahn

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Aufbruch ins Ungewisse (TV film)
2017 Das Leben Danach (TV film)
2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2014 Tatort - Blackout (TV film)
2012 Mobbing (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Hromada střepů (TV film)
2010 Místo činu: Stuttgart - Neviditelná (TV film)
Schurkenstück (TV film)
2009 Ein starkes Team - Das große Fressen (TV film)
2008 Das Duo - Verkauft und verraten (TV film)
Ihr könnt Euch niemals sicher sein (TV film)
2006 Bella Block - Mord unterm Kreuz (TV film)
Das Duo - Man lebt nur zweimal (TV film)
Ein starkes Team - Sippenhaft (TV film)
2005 Ein starkes Team - Lebende Ziele (TV film)
Hvězda proti své vůli (TV film)
2003 Ein starkes Team - Blutsbande (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
Starkes Team - Kinderträume, Ein (TV film)
1999 No Sex (TV film)
1998 Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
1997 Koerbers Akte: Tödliches Ultimatum (TV film)

TV seriály

2017 Specialisté (TV seriál) - původní scénář
Past (S02E12) - původní scénář
Šmírák (S02E10) - původní scénář
Dívky (S02E02) - původní scénář
Zarah - Wilde Jahre (TV seriál)
Papi ist der Beste (E06)
Ballern und bumsen (E05)
Ein Festival der Liebe (E04)
další epizody (6)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2007 Lutter (TV seriál)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1998 Mordkommission (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 Friedemann Brix - Eine Schwäche für Mord (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Ein starkes Team (TV seriál)
1993 Bistro, Bistro (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace