foto

Stefan Mertin

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Silvia S. – Blinde Wut (TV film)
Unter der Haut (TV film)
2014 Momentversagen (TV film)
Polizeiruf 110 - Abwärts (TV film)
2013 Polizeiruf 110 - Der verlorene Sohn (TV film)
2012 Eine Hand wäscht die andere (TV film)
Komm, schöner Tod (TV film)
2009 Jenseits der Mauer (TV film)
2007 Alte Freunde (TV film)

TV seriály

2016 Die Stadt und die Macht (TV seriál)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2001 Secrets of the Dead (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace