foto

Matt Clark

  • nar. 25.11.1936 (82 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2013 42
2010 Pouť
2004 Killer Diller
2000 Na jih od nebe, na západ od pekla
1999 Zítra se žením
1998 Nástrahy lásky
Stranger in the Kingdom
Tráva je zlatej důl
1997 Hacks
1996 Cutty Whitman (TV film)
Ravenhawk (TV film)
Trilogy of Terror II (TV film)
1995 A Season of Hope (TV film)
Candyman 2 : Sbohem masu
Crazy for a Kiss (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Smrtící láska
1993 Barbaři za branou (TV film)
Smrt před svítáním (TV film)
1992 První rodinná spermabanka
The Harvest - Sklizeň
1991 Causa Wardových
Vražedný omyl (TV film)
1990 Návrat do budoucnosti III
Rychlopalba
1989 Dům 3
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
Slepá svědkyně (TV film)
1987 Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
Rychlý a mrtvý (TV film)
1986 Zachraňme Harryho
1985 Líbá, Mary (TV film)
Návrat do země Oz
Out of the Darkness (TV film)
Rebel z mé školy
1984 Dobrodružství Buckaroo Banzai napříč osmou dimenzí
Drsná země
Love Letters
1983 Andrea's Story: A Hitchhiking Tragedy (TV film)
1982 Honky Tonk Man
Pod dohledem (TV film)
Ruckus
Svého druhu hrdina
1981 Children Nobody Wanted, The (TV film)
Legend of the Lone Ranger, The
Oko za oko
1980 Brubaker
1979 Dreamer
The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 Lacy and the Mississippi Queen (TV film)
Řidič
1977 Dog and Cat (TV film)
Kid Vengeance
Vězeňské blues
1976 Psanec Josey Wales
1975 Hearts of the West
Masakr v Kansas City (TV film)
1974 Great Ice Rip-Off, The (TV film)
Kelly zvaný Samopal (TV film)
Poprava vojína Slovika (TV film)
Terminal Man
This Is the West That Was (TV film)
1973 Na straně zákona
Pat Garrett a Billy Kid
Smějící se policajt
Vládce severní dráhy
1972 Culpepperovi hoši
Jeremiah Johnson
Kapesné
Malí kovbojové
Velká Northfieldská loupež
Život a doba soudce Roye Beana
1971 Grissomova banda
Honky
Oklamaný
1970 Macho Callahan
Monte Walsh
1969 Most u Remagenu
1968 Will Penny
1967 V žáru noci

TV seriály

2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Everybody's Special at Chicago Hope (S06E21)
1995 The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
1994 Grace v jednom kole (TV seriál)
With This Ring (S01E12)
1993 Grace v jednom kole (TV seriál)
Grace Undergraduate (S01E03)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Da

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace