foto

Tony Lundgren

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Skickelsen
2017 Den enda vägen

TV seriály

2018 Önskans hjärta (TV seriál)
Hemfärden (S01E05)
Uppdraget (S01E03)
Stjärnan (S01E01)
2013 Wallander (TV seriál)
Mordbrännaren (S03E05)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace