foto

Adele Landauer

  • nar. 1960

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Alles wegen Robert De Niro (TV film)
1987 Glück hat seine Zeit... (TV film)
1985 Außenseiter (TV film)

TV seriály

2012 Wege zum Glück - Spuren im Sand (TV seriál)
1995 Frankenberg (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1988 Fest im Sattel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky