foto

Klaus Peeck

  • nar. 21.11.1947 (73 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deutschstunde
Fast perfekt verliebt (TV film)
2012 Der Uhrmacher (studentský film)
2011 Beate Uhse - Chci svobodu pro lásku (TV film)
2010 Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Rosa Roth - Notwehr (TV film)
Tajemný cizinec
Tatort - Borowski und eine Frage von reinem Geschmack (TV film)
2006 Wenn du mich brauchst (TV film)
2004 Ein Baby für dich (TV film)
2003 Láska, láska, láska (TV film)
2002 Kolle - Ein Leben für Liebe und Sex (TV film)
2000 Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
1998 Ich schenk dir meinen Mann (TV film)
1996 Tatort - Schneefieber (TV film)

TV seriály

2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Kalt serviert (S15E30)
2013 Vraždy na severu (TV seriál)
Car a tesař (S02E06)
2012 Tlusťoch (TV seriál)
Nečekané potíže (S04E04)
2011 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Mord im Watt (E06)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Eigenheim (S07E02)
2008 Kobra 11 (TV seriál)
Zrada (S13E06)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
2004 Mein Leben & ich (TV seriál)
Rebellen (S03E05)
2003 Krista (TV seriál)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
2001 Kumpáni (TV seriál)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Ztracená v mlze (S03E06)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Steinschlag (S01E23)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky