foto

Seung-soo Kim

  • nar. 25.7.1971 (49 let)
    Městský obvod Gyeonggi, Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Angsangbeul

TV seriály

2020 Kingmaker: The Change of Destiny (TV seriál)
2016 Dasi, cheotsarang (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Gajokeui bimil (TV seriál)
2013 Hooayoo (TV seriál)
Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
2012 Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
Geuraedo dangsin (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)
Oneulman gatara (TV seriál)
2010 Naneun junseolida (TV seriál)
2009 Jalhaettkun jalhaettyeo (TV seriál)
2008 Kwageoreul mutji maseyo (TV seriál)
Woorijibye oae wassni (TV seriál)
Yuriui seong (TV seriál)
2007 Ggakdugi (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2005 Eoyeoppeun dangsin (TV seriál)
2004 Geudaeneun byul (TV seriál)
2003 Baekmansongi jangmi (TV seriál)
Yeon in (TV seriál)
2002 Hwanggeumyeonmot (TV seriál)
Rimembeo (TV seriál)
2001 Mina (TV seriál)
Rooki (TV seriál)
Yeouwa somsatang (TV seriál)
(TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
Kaiseuteu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky