foto

Seung-soo Kim

  • nar. 25.7.1971 (49 let)
    Městský obvod Gyeonggi, Soul, Jižní Korea

Herecká filmografie

Filmy

2020 Angsangbeul

TV seriály

2020 Kingmaker: The Change of Destiny (TV seriál)
2016 Dasi, cheotsarang (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Jangsaeui sin - Gaekju 2015 (TV seriál)
2014 Gajokeui bimil (TV seriál)
2013 Hooayoo (TV seriál)
Saranghaeseo namjoona (TV seriál)
2012 Geuraedo dangsin (TV seriál)
Cheongdamdong aeliseu (TV seriál)
2011 Gwanggaeto Dae Wang (TV seriál)

Galerie (2)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky