foto

Paul Dahlke

  • nar. 12.4.1904
    Groß-Streitz, Köslin, Pomořany, Německá říše
  • zem. 24.11.1984 (80 let)
    Salzburg, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Heute und damals (TV film)
1983 Unternehmen Arche Noah (TV film)
Zweite Frau, Die (TV film)
1982 Heimkehr nach Deutschland (TV film)
Leben im Winter (TV film)
1980 Kein Geld für einen Toten (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
1979 Nachbarn und andere nette Menschen (TV film)
Tödlicher Ausgang (TV film)
1978 Almaznaja tropa
1977 Doktors Dilemma, Des (TV film)
1976 Die Tannerhütte (TV film)
1975 Der Biberpelz (TV film)
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)
1973 Oh Jonathan, oh Jonathan!
1971 Das Feuerwerk (TV film)
Die sieben Ohrfeigen (TV film)
1970 Heintje - Einmal wird die Sonne wieder scheinen
Lerne Lachen ohne zu weinen (TV film)
1969 Donnerwetter! Donnerwetter! Bonifatius Kiesewetter
Liebe gegen Paragraphen (TV film)
Reise nach Tilsit (TV film)
Spion unter der Haube (TV film)
1968 Die fremde Frau und der Mann unterm Bett (TV film)
Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
1967 Der Renegat (TV film)
Der öffentliche Ankläger (TV film)
Die Flucht nach Holland (TV film)
Ein Riß im Eis (TV film)
Kriminalmuseum - Die Zündschnur (TV film)
Pohani z Kummerowa
Schlaf Gefangener, Ein (TV film)
Spiel mit dem Tode (TV film)
Walther Rathenau - Untersuchung eines Attentats (TV film)
1966 Erinnerung an zwei Montage (TV film)
Ernest Barger ist sechzig (TV film)
Pflicht ist Pflicht (TV film)
Unruhiger Tag, Ein (TV film)
1965 Der zerbrochene Krug (TV film)
Die Sommerfrische (TV film)
Geheimnis der drei Dschunken, Das
Kriminalmuseum - Die Ansichtskarte (TV film)
Situace je zoufalá, nikoliv však vážná
Tabula rasa (TV film)
1964 Begegnung in Salzburg
Eiche und Angora (TV film)
Ein langer Tag (TV film)
Eines schönen Tages (TV film)
Kriminalmuseum - Gesucht: Reisebegleiter (TV film)
Sechs Stunden Angst (TV film)
Sie werden sterben, Sire (TV film)
Tajemství čínského karafiátu
1963 Das Haus in Montevideo
Die schwarze Kobra
Entscheidung, Die (TV film)
Mein Bruder Alf (TV film)
Mit besten Empfehlungen
Those Who Take Risks
1962 Affäre Blum (TV film)
Das Mädchen und der Staatsanwalt
Deutschland - deine Sternchen
Die Großherzogin von Gerolstein (TV film)
Unsere Jenny (TV film)
1961 Der Fall Winslow (TV film)
Jedermann
Sansibar
1960 Ein Student ging vorbei
Hexenjagd (TV film)
1959 Abschied von den Wolken
Avaruusraketilla rakkauteen
Die Feuerrote Baronesse
Die Nackte und der Satan
Die Wahrheit über Rosemarie
Drillinge an Bord
Liebe, Luft und lauter Lügen
Vendicatore, Il
1958 Alle Sünden dieser Erde
1957 Abgründige in Herrn Gerstenberg, Das (TV film)
Heute blau und morgen blau
Jinak než ty a já
Liebe, wie die Frau sie wünscht
Made in Germany - Ein Leben für Zeiss
Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
Stresemann
1956 Erste Frühlingstag, Der
Geheimnisse einer Ehe
Kitty a velký svět
Manželství Dr. Danwitze
1955 Drei Männer im Schnee
Ihr erstes Rendezvous
Meine Kinder und ich
Poslední štace
Roman einer Siebzehnjährigen
Wunschkonzert
1954 ...und ewig bleibt die Liebe
Clivia
Das fliegende Klassenzimmer
Die tolle Lola
Drei vom Varieté
1953 Arlette erobert Paris
Einmal kehr' ich wieder... Dalmatinische Hochzeit
Vergiß die Liebe nicht
1952 Der Tag vor der Hochzeit
Lockende Sterne
Wochenend im Paradies
1951 Falschmünzer am Werk
Rausch einer Nacht
1950 Der Fall Rabanser
Der fallende Stern
Gute Nacht, Mary - Die gestörte Hochzeitsnacht
Kein Engel ist so rein
Schatten des Herrn Monitor, Der
1949 Begegnung mit Werther
Das Gesetz der Liebe
Der Bagnosträfling
Der Posaunist
Die Reise nach Marrakesch
Dreimal Komödie
Krach im Hinterhaus
Lang ist der Weg
1948 Das verlorene Gesicht
Die Zeit mit dir
Frech und verliebt
Menschen in Gottes Hand
1947 Und finden dereinst wir uns wieder
1945 Ein Mann wie Maximilian
1944 Das war mein Leben
Der Täter ist unter uns
Ich brauche dich
Jeho nejlepší role
Orient-Express
1943 Gefährlicher Frühling
Romanze in Moll
Svěřuji ti svou ženu
1942 5000 marek odměny
Andreas Schlüter
Dr. Crippen na palubě
Geliebte Welt
1941 ...reitet für Deutschland
Heimaterde
Kameraden
Sklepnice Anna
Venus vor Gericht
1940 Das Fräulein von Barnhelm
Die keusche Geliebte
Friedrich Schiller
1939 Barmherzige Lüge, Die
Befreite Hände
Die Hochzeitsreise
Die unheimlichen Wünsche
Kennwort Machin
Morgen werde ich verhaftet
Robert Koch, bojovník se smrtí
Valčík z Oněgina
War es der im 3. Stock?
Wer küßt Madeleine?
1938 Capriccio
Frauen für Golden Hill
Pour le Mérite
Schwarzfahrt ins Glück
Zaváté stopy
1937 Daphne und der Diplomat
Der zerbrochene Krug
Fridericus
Můj syn, pan ministr
Zlomená křídla
1936 Zrádce
1935 Das Mädchen Johanna
Lady Windermeres Fächer
1934 Liebe, Tod und Teufel

TV seriály

1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1978 MS Franziska (TV seriál)
Schusters Gespenster (TV seriál)
1975 Die Stadt im Tal (TV seriál)
1974 Der Monddiamant (TV seriál)
1972 Der Illegale (TV seriál)
Novellen aus dem wilden Westen (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace