foto

Ryan DeBoer

  • nar. 21.12.1985 (33 let)
    Owen Sound, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Pavučina snů
2000 Živá panenka (TV film)
1999 The Darklings (TV film)
Winslow Homer: An American Original (TV film)
1998 Hra na schovávanou (TV film)
1997 Akta X – Akta 10: Emily (video kompilace)

TV seriály

2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Poslední výzva (S02E13)
1998 Krajní meze (TV seriál)
Řezbářka (S04E09)
1997 Akta X (TV seriál)
Koleda (S05E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace