foto

Se-won Ko

  • nar. 13.12.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ddalaji : biyeolhan geoli
2013 Boogeun gajeok
2012 Mai raddima
2011 Gootbayi boyi
Peopekteu geim
2010 Yeouido

TV seriály

2018 Hwanghuui pumgyeok (TV seriál)
2017 Dolaon bokdanji (TV seriál)
2016 Sarangi ohneyo (TV seriál)
2014 Choegoeui mirae (TV seriál)
Dodohara (TV seriál)
Eommaui jungwon (TV seriál)
2013 Michin sarang (TV seriál)
2012 Byeoldo daldo ddajoolge (TV seriál)
2011 Ollegil geu yeoja (TV seriál)
Pomnage salguya (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)
Sinderella eonni (TV seriál)
Yeojadeul molla (TV seriál)
2009 Soosanghan samhyeongje (TV seriál)
2008 Raipeu saengmyeong teukbyeoljosatim (TV seriál)
2007 Makdoaemeokeun Yeongaessi (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Uridongne yeneunggwa cheyugui neungnyeokja (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky