foto

Carel Donck

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 The Afghan
2012 Laptop (TV film)
2004 Gebroken rood (TV film)
2002 Moonlight
1994 De vlinder tilt de kat op
1977 Debuut, Het
1975 Tre adorabili viziose

TV seriály

2002 Ernstige delicten (TV seriál)
2001 9 dagen van de gier, De (TV seriál)
1996 Zwarte sneeuw (TV seriál)
1991 De zomer van '45 (TV seriál)
1988 Rivier waarin ik zwom, De (TV seriál)

Dokumentární

2009 De Punt (TV film)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky