foto

Ernst Dekkers

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mens en Beest
2014 Oorlogsgeheimen
2013 Daglicht
2012 Bellicher: Cel
2011 Claustrofobia
Lena
Únos Heinekena
2010 Kouzelníci
2008 De fuik (TV film)
2001 Ochtendzwemmers (TV film)

TV seriály

2015 Noord Zuid (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
Johan - Logisch is anders (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Overspel (TV seriál)
Seinpost Den Haag (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Vrijland (TV seriál)
2008 We gaan nog niet naar huis (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
1999 Blauw blauw (TV seriál)
Schoon goed (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1997 Kees & Co (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Dokumentární

2011 People in White

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky