foto

Beth A. Rubino

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Tremors (TV film)
2015 Trable o Vánocích
2013 Smrt si říká malárie (TV film)
2012 Americana (TV film)
1989 Příznaky života
1987 Hangmen
Požární akademie

TV seriály

2018 Zelenáč (TV seriál)
Pilot (E01)
Midnight, Texas (TV seriál)
Yasss, Queen (S02E09)
Patience Is a Virtue (S02E08)
Resting Witch Face (S02E07)
další epizody (9)
2015 Quantico (TV seriál)
2011 American Horror Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace