foto

Lee McLaughlin

  • nar. 4.5.1936
    Chester, Pennsylvania, USA
  • zem. 20.9.2007 (71 let)
    Nortfridge, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Greasewood Flat
1996 Ravenhawk (TV film)
1995 Baby Face Nelson
1994 Donucen zabíjet
1993 Skateboard Kid
1988 Bonanza: Nová generace (TV film)
Elvíra - Vládkyně noci
1985 Gus Brown and Midnight Brewster (TV film)
1981 Cestou necestou
1978 Detektiv ze San Franciska
1977 Auto
1976 Cesta ke slávě
Stříbrný blesk
1971 Up Your Alley

TV seriály

1996 Odpadlík (TV seriál)
Vysoká sázka (S05E08)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky