foto

Didier Rachou

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 All Relative
2012 It's in the Blood
The Sacred
2011 The Pill
2009 Pepe & Santo vs. America
Čekání na zázrak
2008 Američan v Číně
Around June
2007 Jak vykrást banku
Krok správným směrem
Stěhování pana McAllistera
2006 Aquaman (TV film)
Nice Guys
2005 Divoká noc
Enfants terribles
2004 Sugar Valentine
2003 Fish Without a Bicycle
Trade, The

TV seriály

2012 Muži Yukonu (TV seriál)
Zlato Beringova moře (TV seriál)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Američanka v Paříži II. (S06E20)
Američanka v Paříži I. (S06E19)
Plác (S06E18)
další epizody (7)
1999 Undressed (TV seriál)

Dokumentární

2014 Na pokraji Aljašky (TV seriál)
2012 Louisianská věznice (TV seriál)
Nebezpečný úlovek – pohled do zákulisí (TV film)
Nejdrsnější kamioňáci světa (TV seriál)
2011 Přežili Den D (TV film)
Zvědavost (TV seriál)
2010 Ostraha hranic (TV seriál)
2009 Tajemství sexappealu (TV film)

TV pořady

2019 The American Farm (TV pořad)
Zlatá horečka: Ztracený důl Davea Turina (TV pořad)
2018 Ultimate Expedition (TV pořad)
2014 Automobilové podzemí (TV pořad)
Nebezpečné pokusy (TV pořad)
Sibiřský podíl (TV pořad)
2013 Odhalení mimozemšťanů (TV pořad)
Zlatá horečka - Jižní Amerika (TV pořad)
2012 Bamazon (TV pořad)
Honáci žraloků (TV pořad)
Potápění za zlatem – pod ledem (TV pořad)
Zlato z džungle (TV pořad)
2010 Dvojí přežití (TV pořad)
Zlatá horečka - Aljaška (TV pořad)
2007 Lovci tornád (TV pořad)
2005 Nejsmrtelnější úlovek (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky