foto

Robert Alazraki

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Le Grand Rendez-Vous
2019 La Vertu des impondérables
Nejlepší léta jednoho života
2017 Chacun sa vie
2015 Un plus une
2013 Hôtel Normandy
La rupture (TV film)
2012 Arrête de pleurer Pénélope
La Vérité si je mens ! 3
2010 Accusé Mendès France (TV film)
2009 Za všechno může má matka
2008 Klientka
Tu peux garder un secret ?
2007 Blonďáček
René Bousquet ou Le grand arrangement (TV film)
2005 Ayel, El
Kilomètre zéro
2004 Peurs
Quand la mer se retire (TV film)
Zloduch Albert
2003 Dom Juan (TV film)
Lásko moje, kde jsi?
Sganarelle (TV film)
2002 Le malade imaginaire (TV film)
Maurice to zařídí
2001 Přece bych ti nelhal!
2000 Jedna za druhou
Là-bas... mon pays
Vášnivá salsa
1999 Francouzův syn
Letošní láska
1998 Quand un ange passe (TV film)
Vše pro lásku
1997 9 a 1/2 týdne II
Soleil
1996 Léto v La Goulette
Nádherná Zelená
1995 Řekni mi své ano
1994 Montparnasse-Pondichéry
Île aux mômes, L' (TV film)
1993 Bláhové mládí (TV film)
Svišti
Écrivain public, L'
1992 Krize
Rej výtržníků
1991 Pour Sacha
Stará dáma která se procházela v moři
1990 Faux et usage de faux
Maminčin zámek
Tatínkova sláva
1989 Et la lumière fut
L'Union sacrée
1988 Čokoláda
1987 Náhlý závan větru
Poslední léto v Tangeru
1986 La Femme secrète
Rodinná rada
Sauve-toi, Lola
1984 Aldo et Junior
V záři reflektorů
1983 Dědoušek se dal na odboj
Liberty belle
Scarlatine, La
1982 Die Flügel der Nacht
Le Père Noël est une ordure
Miras Haus (TV film)
Qu'est-ce qui fait courir David ?
1981 Cargo
Možná v příštím roce
1980 La Petite sirène
Les photos d'Alix
Une page d'amour (TV film)
Vacances royales
1979 Malé útěky
1976 Moi, Pierre Rivière, ayant égorgé ma mère, ma soeur et mon frère...
1975 Fille du garde-barrière, La
1973 Juliette?

Dokumentární

2006 Navěky
2000 Mozart in Turkey
1982 Trop tot, trop tard
1979 La Rosière de Pessac

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky